Iggy Azalea spelar in videoklipp i Paris Hilton Dog Villa

Iggy Azalea har spelat in videoklippet för sin låt. Startat i lyxvillaen på hotellherriga Paris Hilton, rapporterar Fancy rapparen på Twitter på söndagen.

Omsorgsfulla tittare hade rätt att 28-årige australiensiska rapparen ligger framför husen i Paris hundar i den nya videon, som kommer att släppas på fredagen. “Paris är en bra vän av mig och var trevlig nog att låta mig filma i hennes hundhus”, säger Iggy Azalea.

Den två våningar hund hus med balkong hade Hilton byggt specifikt för Dollar, Marilyn Monroe, Peter Pan, Prinsessan, Prince Baby Bear, Harajuku Bitch, Dolce och Prada. Inredningen är rosa och inuti finns luftkonditionering, uppvärmning, designmöbler och en ljuskrona.

Hilton hade villa byggd för två år sedan och sedan delade bilder av fastigheten. Men det gick inte bra med alla och sociala medier pratade mycket om det.

Till exempel tyckte många människor att hotellets arvtagare kunde ha spenderat pengarna bättre på att rädda gatahundar eller andra välgörenhetsorganisationer.

Det hävdades också att blondin, med ett uppskattat kapital på 300 miljoner dollar, har så mycket pengar att hon inte längre vet vad man ska göra med det.