Taylor Swift lanserar samarbete med sångare från Panic! På diskoteket

Taylor Swift är tillbaka med ny musik. Den amerikanska sångaren samarbetade med Brendon Urie, som är mest känd som bandets sångare Panic! På diskoteket.

Swift förblev mystisk om hennes återkomst under en lång tid, genom att bara räkna ner via Instagram till 26 april utan att ge mycket information. Bara i sista minuten meddelade hon att det var en ny singel.

Låten heter ME! och sjunger med Urie från bandet Panic! På The Disco, som nyligen hade en stor hit med singeln High Hopes. Urie svarade tacksamt för samarbetet om sociala medier. “Tack, Taylor, för att vara en del av din underbara historia. Så mycket kärlek och respekt,” skriver han.

För Swift är det hennes första nya material sedan släppandet av hennes sjätte albumets rykte. Om ett sjunde album kommer att släppas snart är det ännu inte känt. Videoklippet på ME! lanseras.